OM TANÅSEN BOLIGPARK

Tanåsen Boligpark stod ferdig høsten 2022 etter en vellykket byggeperiode. I dag ligger Tanåsen meget fint plassert i populære Kanebogen. Her får du flott utsikt og god solgang fra tidlig til ettermiddagstid.

Vi har nå tre innflyttingsklare leiligheter ledig for salg.  Den ene er en romslig tre-roms og de to andre er store fire-roms leiligheter. Alle har egne balkonger mot sør og øst, i tillegg til at du nyter godt av en stor felles takterrasse. Kun en liten spasertur unna finner du Amfi Kanebogen som tilbyr dagligvarebutikk, shoppingmuligheter, kafeer og restauranter. Den sentrale beliggenheten sikrer deg også kort vei til skoler og barnehager i området, treningssenter, tannklinikk, og legekontor. Ønsker du en aktiv fritid får du umiddelbar nærhet til skøytebane, friidrettsanlegg og idrettshall på Stangnes, samt Gangsåstoppen, Kanebogåsen/Middagsfjellet og flotte turområder ved sjøen både i Kanebogen og på Stangnes. Det er også kort vei til bussholdeplass med gode forbindelser i begge retninger, og kun 5 minutter til Harstad sentrum. Bo nært alt i Tanåsen boligpark!  Moderne leiligheter med fantastisk god beliggenhet i Tanåsen, like ved Kanebogen skole og Amfi Kanebogen er nå i salg. Her kan du bo godt med alle nødvendige fasiliteter i umiddelbar nærhet samt kort vei til Harstad sentrum. 

​Tanåsen Boligpark har nå disse tre ledige leilighetene:

Leilighet 1
Leilighet 2
Leilighet 8

Tanåsen består totalt av 21 nye leiligheter fra 53 til 123 kvm fordelt på to bygg. Bygg A består av 17 leiligheter i 4.etasjer med garasjeanlegg i kjeller og heis helt opp til en stor felles takterrasse som byr nydelig utsikt helt inn til byen. Leilighetene har unike kvaliteter med egne balkonger/terrasser helt på opp til 77 kvm.

Bygg B består av 4 flotte leiligheter med garasjeanlegg, stort uteområde og østvendte terrasser. Her er alle utsolgt.

Prosjektet består alle av energivennlige leiligheter som er bygd etter tek 17 standard, med vannbåren gulvvarme. Oppvarmingen vil skje med vannbåren varme og varmegjenvinning  «luft til vann» som tilfører bygget energi, og dermed også lave strømkostnader.

For å melde interesse eller mer informasjon – kontakt DNB Nybygg ved Lars Nyborg

om.jpg